joi, 15 septembrie 2016

Cum personalizam vitrina companiei?

In ziua de zi se folosesc diferite modalitati de a face marketing, unele solutii fiind mai eficiente decat altele, mai usor sau mai dificil de pus in practica si la costuri variate. In schimb, una dintre cele mai potrivite si eficiente modalitati este apelarea la inscriptionari si colantari vitrine, intrucat aceasta este si foarte accesibila. Solutia poate fi oferita si de Colantari Design, alaturi de numeroase alte modalitati de publicitate si este ideala pentru diferite tipuri de magazine, fie alimentare, de imbracaminte, incaltaminte, dealeri auto, sali de fitness etc.

Mai multe tipuri de inscriptionariFiecare tip ofera clientilor posibilitatea de a opta pentru un anumit tip de autocolant, fiind disponibile mai multe, cu grosimi variate si durata de viata mai lunga sau mai mica, insa si la preturi accesibile. Astfel, una dintre cele mai populare optiuni este apelarea la cutter plotter care presupune lipirea unui autocolant ce infatiseaza o imagine, un text sau orice isi doreste clientul, insa aceasta trebuie sa prezinte nu mai mult de doua culori, urmand ca mai apoi sa fie decupat conturul. Solutia este potrivita pentru dealerii auto care au posibilitatea de a pregati mesaje monocolore mari, pentru a fi vizibile de la mare distanta.

Pentru magazinele alimentare sau de imbracaminte, care isi doresc transmiterea unui mesaj mai puternic si mai eficient, produsele sau serviciile fiind orientate catre un public mai larg, solutia este colantarea vitrinelor prin intermediul unui autocolant care se printeaza. Aceasta posibilitate permite clientilor sa isi puna imaginatia la incercare, sa pregateasca orice material isi doresc, fie se pot lasa pe mana specialistilor de la Colantari Design.

O a treia varianta pentru inscriptionari si colantari vitrine este apelarea la o metoda care combina variantele amintite mai sus, care este foarte accesibila din punct de vedere financiar si combina avantajele aduse de cele doua solutii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu